”SKUMMENDE ØL-GLÆDE” – I ANLEDNING AF VORES 60 ÅRS JUBILÆUM

Henne Strand Camping & Resort har 60 års jubilæum i 2019 – og det skal selvfølgelig fejres!

 

Markeringen af jubilæet sker under overskriften ”Skummende øl-glæde” – og der afholdes tre arrangementer og en konkurrence i april og maj. Finalen består i lanceringen af Henne Strand Camping & Resorts 60 års jubilæums-øl den 25. maj 2019.

 

Arrangementer

Det første arrangement – Kom og prøvesmag ”Skummende øl-glæde” – er den 13. april, hvor du kan møde Brygmester Mads Jensen samt smage de første prøvebryg, som viser retningen på det nye jubilæumsbryg.

 

I maj måned følger vi op med yderligere to arrangementer – Ta’ til træf med ”Skummende øl-glæde”, den 18. maj, hvor udvalgte mikro-bryggerier og øl-entusiaster fylder teltet med boder. Om aftenen vil der også være et arrangement med smagsoplevelser med mad og øl.

 

Den 25. maj kulminerer jubilæet med – Vær med til lancering af ”Skummende øl-glæde”. Her vil øl, musik og indslag med historier fra området fylde programmet.

 

Hent arrangementsoversigt her »

 

60 års jubilæum arrangementer

 

KONKURRENCE

I perioden mellem den 15. april og 25. april har du mulighed for at deltage i afstemningen om etiketten til jubilæumsbrygget – Stem på vores jubilæumsetiket til ”Skummende øl-glæde”.

 

Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om 12 flasker jubilæumsbryg. Afstemningen vil foregå på Facebook.

 

HOLD DIG OPDATERET

Hold dig opdateret på arrangementerne – følg os på Facebook, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller hent aktivitets-appen.

Vi glæder os til at brygge videre på den relative korte historie som øl-entusiast, alt imens vi fejrer Henne Strand Camping & Resorts 60 års jubilæum.

 

 

 

HVORFOR ”SKUMMENDE ØL-GLÆDE”?

Succesen og modtagelse af ”Lyngbo Ale” fra 2016 har inspireret til ”en omgang mere” – vi mener samtidigt, at en jubilæums-øl er en sjov og anderledes måde at fejre de 60 år på.

FOLDER TIL ”SKUMMENDE ØL-GLÆDE”

 

Skummende øl-glæde

 

Hent folderen som PDF

Book ophold

Hurtig og simpel bestilling af campingplads, hytte eller campingvogn
Vind 2.500.-