Øl-glæde

Som noget helt unikt kan du nu være med til at udvikle Henne Strand Campings nye kulinariske oplevelse. Vi skal nemlig i gang med at brygge vores helt egen øl – og du kan være med til at bestemme ingredienserne samt hvad den nye øl skal hedde!

 

Arrangementer

Vi skyder det hele i gang med to arrangementer i efterårsferien, hvor du får lov til at bruge alle sanserne. Efterfølgende skal der smages til i Påsken 2016 – og her har vi tre varianter klar, som du skal være med til at smage og derved også få indflydelse på hvilken bryg vi skal går videre med.

 

Det hele afsluttes i Kr. Himmelfartsferien med et arrangement, hvor vi lancerer vores nye bryg inklusiv navn. Læs mere om de 4 arrangement i vores Øl-glæde folder.

 

INVITATION TIL LANCERING AF 'LYNGBO ALE'

Du inviteres hermed til lancering af vores nye special-øl, som er udviklet sammen med vores gæster.

 

Det hele foregår lørdag d. 7. maj, hvor vi har en hyggelig dag foran os - der vil være underholdning, konkurrencer, livemusik og selvfølgelig kolde 'Lyngbo Ale's'.

 

Kom og vær med til en anderledes og sanselig dag, hvor både gæster er forbipasserende er inviteret.

 

Se dagens program her ->

 

Some description

 

Tidslinje med indblik i processen

Få et spændende indblik i processen fra start til dagens dato. I vores tidslinje finder du arrangementerne, opdateringer i forbindelse med ”Sådan gik dagen” og selvfølgelig et indblik i selve processen sammen med Brygmester Mads Jensen.

 

Skift mellem årstal – 2015 og 2016 – og vælg så de aktuelle datoer. Du får et unik og dybdegående indblik i vores Øl-glæde projekt, som hele vejen har været i tæt sammenspil med vores gæster.

 

 

KONKURRENCE

Deltag i konkurrencen om 2 x 6 flasker af vores kommende bryg! Det eneste du skal gøre er at "like" vores Facebook-side, og/eller tilmelde vores nyhedsbrev.


Når vi har det endelige bryg færdig i Kr. Himmelfarts ferien, trækker vi lod blandt vores nyhedsbrev modtagere og følgere på Facebook .

 

Besøg vores Facebook side

 

 

Some description

4 sanselige arrangementer

Some description

 

Hent hele øl-glæde folderen her.

Book ophold

Hurtig og simpel bestilling af campingplads, hytte eller campingvogn
Vind 2.500.-