Jeres og vores helt egen øl

På Henne Strand Resort elsker vi alt ved god øl. Og det gav os lyst til at prøve at brygge selv – sammen med vores campinggæster.

I 2015 bryggede vi den første specialøl med assistance fra Mads Jensen fra Ikast Mikrobryg. En fantastisk rejse der gjorde at vi igen i 2019, besluttede at omdrejningspunktet for campingpladsens 60 års jubilæum skulle være øl. Igen stillede vi os selv et særligt og uundvigelig krav om, at vores gæster skulle involveres i processen så meget som overhovedet muligt! I begge tilfælde har vi oplevet et hav af input og haft nogle fantastiske arrangementer med stor opbakning.

 

Smagfulde specialøl med lokale ingredienser

Lyngbo Ale

– er en flot og kraftig mørkebrun Ale, som er brygget på 5 forskellige malttyper. Særligt de mørkristede malte tilføjer øllen en kompleks fylde og smag.

 

Henne Jubilæumsbryg

– er en strågul øl af typen Saison, som er brygget på 3 forskellige malttyper – herunder bl.a. hvedemalt. Øllen er en frisk tørstslukker med noter af citrus.

 

Lyngbo Ale og Henne Jubilæumsbryg

Køb dem i receptionen eller nyd dem på Brasserie HAV.

Pr. flaske kr. 55,-

 

Smag også vores Hedeland Gin

Besøg Brasserie HAV og nyd en Gin Tonic eller køb den i receptionen og tag den med hjem. Ginen er udviklet på basis af lokale råvarer – enebær kombineret med lyngblomster og lokale flora. En kompleks sag med en fantastisk smag.

 

Hedeland Gin & Tonic

gavekort

Book ophold

Hurtig og simpel bestilling af campingplads, hytte eller campingvogn
Vind 2.500.-