CAMPING MED HUND

Tag din hund med på camping og nyd de naturskønne omgivelser kombineret med lækre faciliteter til menneskets bedste ven.

 

Henne Strand Resort er en hundevenlig campingplads, hvor der er skabt praktiske faciliteter, så alle inklusiv din hund kan nyde ferien.

 

Din hund vil elske Henne Strand ved Vesterhavet. De store åbne områder samt skovene med plads til at udforske – er altid en sikker vinder hos legesyge hunde.

TAG DIN HUND MED PÅ CAMPING

Flere har et ekstra familiemedlem som ofte skal med, når ferien holdes i Danmark. Som hundevenlig campingplads mener vi, at der skal være plads til alle. Henne Strand Resort er derfor et oplagt valg, hvis I ønsker at ferien skal stå på camping med hund.

 

Området byder på skøn natur, som giver frihed til at boltre sig med leg og hyggelige gåture. På pladsen finder du ligeledes et lækkert hundebad, hvis det er nødvendigt med lidt afkøling eller en ren pels.

 

Husk at i sommerhalvåret, fra april til september, skal hunde være i snor på stranden. I vinterhalvåret må du gerne lade din hund være løs på stranden. Der forekommer dog forskellige regler på de danske strande, så læg derfor altid mærke til den lokale skiltning.

PLADS TIL AT UDFORSKE

De store klitplantager og skovområde giver plads til at udforske og lege. De mange indtryk og muligheder aktiverer alle sanserne, og din hund kommer i hvert fald ikke til at kede sig.

 

Some description

 

Book ophold

 

 


 

 

... eller lad os hjælpe

Har du brug for hjælp med at booke, eller ønsker du at sende os en forespørgsel, så kontakt os.

 

Some description

gavekort

Book ophold

Hurtig og simpel bestilling af campingplads, hytte eller campingvogn
Vind 2.500.-