Cykelferie i Danmark

Cykelferie i Danmark blomstrer igen. Fornøjelsen ved at rejse gennem landet på sin cykel og samtidigt nyde friheden uden materielle forstyrrelser er tiltrækkende for mange danskere.

 

Henne Strand Resort er, som cykelferie destination, en dejlig oplevelse. Området er begunstiget med mange cykelstier, så du kan udforske alle afkroge.

 

Derudover forsøger vi altid at skabe de bedste rammer for vores gæster på cykelferie. Og vi er naturligvis også Bed+Bike partner.

 

bed-and-bike-partner

Som Bed+Bike partner lever vi op til ADFC’s krav om kvalitet, hvilket bl.a. omfatter sikker opbevaring af cykler, mulighed for at få tørret sit tøj og udstyr, information om lokale cykelruter og et sundt måltid, når du vågner om morgenen.

Cykelruter i Jylland

I Danmark er der etableret 27 forskellige såkaldte Panorama-ruter – særlig attraktive cykelruter. I Jylland finder du 16 af dem, som alle er skiltet i overensstemmelse med de danske vejregler.

 

Ved Henne Strand kan vi præsentere ”Filsø”-ruten. ”Filsø” er netop en af Panorama-ruterne og den giver dig en rejse gennem naturen og områdets kulturhistoriske seværdigheder. Hent en rutebeskrivelse i vores reception.

 

Henne Strand Resort ligger desuden midt på den nye nationale cykelrute ”Vestkystruten”, som går fra Tønder til Skagen. Så uanset om I er på gennemrejse eller ønsker at ”slå lejr” for længere tid, er I og jeres cykler meget velkomne.

 

Derudover er der rig mulighed for at cykle ved stranden, i skovene og i plantagerne. Det er tilladt at cykle på alle stier og skovveje.

 

Læs mere om cykling og MTB-ferie hos Henne Strand Resort >

 

MTB camping

Mountainbike ruter i udfordrende omgivelser. I Blåbjerg Plantage findes tre mountainbike-ruter af varierende længde: den grønne rute er 4 km, den sorte rute er 7 km, og den hvide ”maratonrute” er 13 km. Det er let at finde vej, for ruterne er forsynet med skilte i de tre farver, og alle ruterne starter fra parkeringspladsen ved selve Blåbjerg.

 

Some description

 

Læs mere om ruterne på www.naturstyrelsen.dk

 

 

Book ophold

 

 


 

 

... eller lad os hjælpe

Har du brug for hjælp med at booke, eller ønsker du at sende os en forespørgsel, så kontakt os.

 

Some description

gavekort

Book ophold

Hurtig og simpel bestilling af campingplads, hytte eller campingvogn
Vind 2.500.-