Livsnyder med gastronomi

Er du til lækker mad, god vin og kvalitetsråvarer – så er du den gennemførte livsnyder. På Henne Strand Camping & Resort og i nærområdet er der rig mulighed for at opfylde dine gastronomiske ønsker. Hos os finder du Café HAV og omkring os finder du flere restauranter og spisesteder på alle niveauer.

CAFÉ HAV – LOUNGEBAR

Læs avisen eller slap af med et brætspil i Café HAV’s hyggelige loungestemning. Her kan du også nyde en drink mixet efter egne opskrifter. De forskellige drikkevarer har vi selv udviklet og du kan købe dem og tage med hjem – som et godt minde fra en afslappende oplevelse.
• Lækker morgenmad • Afternoon Tea • Tapas som take away
Se mere her!

cafe-hav

HENNE KIRKEBY KRO
– GASTRONOMI PÅ ALLER HØJESTE PLAN

En kulinarisk oplevelse i særklasse. Få kilometer fra Henne Strand kan du opleve den unikke Henne Kirkeby Kro, som er en af landets absolut bedste restauranter med Danmarks største køkkenhave.
Se mere her!

henne-kirkeby-kro

RESTAURANT STRANDGAARDEN – LÆKKERT MAD OG GOD STEMNING

Vi kan varmt anbefale Restaurant Strandgaarden. Med sin centrale placering i Henne Strand danner de rammen om en god oplevelse for hele familien. Køkkenet byder på mad lavet fra bunden af friske råvarer og sæsonens grøntsager. Henover sommeren er der også LIVE musik på terrassen og torvet – i gå-afstand fra Henne Strand Camping & Resort.
Se mere her!

restaurant-strandgaarden

SMAGFULDE SPECIALØL MED LOKALE INGREDIENSER

Lyngbo Ale – er en flot og kraftig mørkebrun Ale, som er brygget på 5 forskellige malttyper med en kompleks fylde og smag. Henne Jubilæumsbryg – er en strågul øl af typen Saison, som er brygget på 3 forskellige malttyper. Øllen er en frisk tørstslukker. Øllene er udviklet i samarbejde med Mads Jensen fra Ikast Mikrobryg. Alle øl kan smages og købes i Café HAV.

specialøl-fra-henne

Book ophold

Hurtig og enkel bestilling af campingplads eller hytte

Vind 2.500.-