Cykling og MTB

Her er masser af muligheder for hele familien for en aktiv campingferie.

 

Henne Strand er begunstiget med mange cykelstier. Derudover er der rig mulighed for at cykle ved stranden, i skovene og i plantagerne. Det er tilladt at cykle på alle stier og skovveje.

 

De 10 spir – anerkendte mountainbike ruter

Fordelt i hele landet er der nøje udvalgt 10 områder, som tester enhver smag og ethvert niveau. Områderne kaldes ’De 10 spir’, og tilbyder tilsammen mere end 200 km MTB-ruter i statsskovene.

 

Henne Strand har én af de 10 spir i baghaven – nemlig Blåbjerg Klitplantage. Under det anerkendte MTB-område i Blåbjerg Klitplantage findes tre mountainbike-ruter af varierende længde: den grønne rute er 4 km, den sorte rute er 7 km, og den hvide ”maratonrute” er 13 km. Det er let at finde vej, for ruterne er forsynet med skilte i de tre farver, og alle ruterne starter fra parkeringspladsen ved selve Blåbjerg.

 

Læs mere om ruterne på www.naturstyrelsen.dk

Rundt om Filsø

I Danmark er der etableret 27 forskellige såkaldte panoramaruter – særlig attraktive cykelruter. Ved Henne Strand har vi Panorama-ruten ”Filsø”. Du kan læse mere om ruten på vestkystruten.dk

 

Se ruten her

Vestkystruten

Henne Strand Resort ligger midt på den nye nationale cykelrute ”Vestkystruten”, som går fra Tønder til Skagen. Så uanset om I er på gennemrejse eller ønsker at ”slå lejr” for længere tid, er I og jeres cykler meget velkomne.

 

gavekort

Book ophold

Hurtig og simpel bestilling af campingplads, hytte eller campingvogn
Vind 2.500.-