Kåret til Superplatz af ADAC

1. februar 2023

Det er vel okay at være lidt stolt, når man bliver kåret til Superplatz af ADAC! ”Og det er vi!” fortæller indehaverne af Henne Strand Camping og Resort, Tina og Peder Kristensen. De har netop modtaget den fornemme og prestigefyldte pris, som derved markerer pladsen som én af Europas bedste.

 

”Vi er naturligvis glade for anerkendelsen, som vi aldrig havde opnået uden vores gæsters opbakning, vores dygtige personale og mange flotte anmeldelser”, siger Tina og Peder.

 

Henne Strand Camping og Resort har modtaget prisen som een af tre pladser i Danmark. ADAC's brugere på campingportalen PINCAMP anerkender også Henne Strand Camping og Resort. Her har pladsen opnået en top 3 placering i Danmark og en top 100 placering i Europa.

 

Kåringen som Superplatz er baseret på en inspektion af pladsen fra ADAC og en vurdering af gæsternes tilfredshed. Kriterierne omfatter beliggenhed og udstyr, service og personale, rengøring og hygiejne, underholdning og aktiviteter, natur og miljø og plads til campingvogne og autocampere.

 

ADAC Superplatz 2023 - Pincamp
gavekort

Book ophold

Hurtig og simpel bestilling af campingplads, hytte eller campingvogn
Vind 2.500.-