OVERNATNING VED HENNE STRAND

Søger du en overnatning ved Henne Strand tilbyder vi flere forskellige typer. Hvad enten du har behov for en enkelt overnatning eller ønsker at tilbringe flere dage i området, så står Henne Strand Resort klar til at hjælpe.

 

Du er selvfølgelig altid velkommen til at medbringe din campingvogn, men fortvivl ikke, hvis du ikke ejer sådan en. Vi har nemlig et stort udvalg af forskellige udlejningsenheder, så dine ønsker kan indfries.

OVERNATNINGSMULIGHEDER

På Henne Strand Resort tilbydes der camping og overnatning i skøn natur og omgivelser. Henne Strand by har åben 365 dage om året – og med kort afstand til både byens centrum og stranden ligger resortet centralt i forhold den sydlandske perle.

 

Vi tilbyder en stor variation af overnatningsmuligheder – camping i egen vognLærkereder, Natur-suites og selvfølgelig hytter.

 

Trænger I til en hyggelig tur for to, er vores Lærkereder eller Natur-suites et oplagt valg. Begge enheder kan bookes på dagsbasis året rundt.

 

Overnatning med spa

Hos Henne Strand Resort har du mulighed for overnatning med egen udendørs spa. I Lærkerederne og Natur Suites 2.0 er der nemlig installeret udendørs spa, så I kan nyde hyggelige stunder i den friske luft uanset vejret.

 

Hvis egen spa ikke er en nødvendighed under opholdet, kan I du altid frit benytte vores indendørs vandland, hvor der er mulighed en spaoplevelse udover det sædvanlige.

EN SYDLANDSK PERLE

Henne Strand sender hurtigt tankerne i retning af en sydlandsk perle. Restauranterne, butikkerne og ikke mindst omgivelserne giver en helt unik stemning.

 

Byen har åben året rundt – og årstiderne forskelligheder giver en anderledes følelse og oplevelse alt efter hvornår du kommer.

 

Some description

 

Book ophold

 

 


 

 

... eller lad os hjælpe

Har du brug for hjælp med at booke, eller ønsker du at sende os en forespørgsel, så kontakt os.

 

Some description

gavekort

Book ophold

Hurtig og simpel bestilling af campingplads, hytte eller campingvogn
Vind 2.500.-