Livsnyder med træning og motion

At være aktiv er at nyde livet. Som livsnyder ved du, at det er vigtigt, at holde kroppen sund og frisk. Motionér hos Henne Strand Resort eller brug nærområdet med masser af cykelstier. MTB er også muligt ved stranden, i skoven eller plantagen.

FITNESS

Fitnessrummet er fuldt udstyret med maskiner, der gør at du kan få trænet hele kroppen.


Styrk kroppen samtidig med at du både kan se TV og høre radio, via vores integrerede system. Det gør det både mere underholdende og sjovere at træne.Se mere her!
fitness-paa-campingpladsen

SPINNING

Nyder du at få pulsen op og udfordre dig selv så er spinning den perfekte motionsform. Cyklerne står klar – du skal blot vælge den virtuelle træningslektion, som passer dig.


Ta’ plads på cyklen og lad dig blive guidet af instruktører via et stort lærred. Du får en times effektiv træning og følelsen bagefter er intet mindre end fantastisk.

spinning

MAXI GOLF

Det er ”stort” at spille minigolf hos Henne Strand Resort – derfor kalder vi det Maxi Golf. Vores 12 hullers Mini Golfbane er ren luksus og anlagt i granit og kunstgræs med flotte stensætninger og sandbunkers. De øvede skal bruge 44 slag for at komme igennem banen. Hvor mange skal du mon bruge?

Se mere her!

minigolf

CYKLING OG MTB

I nærområdet er der masser af cykelstier, så man kan færdes sikkert med hele familien og det er tilladt at cykle på alle stier og skovveje.


Er du til MTB, er der mulighed for at cykle ved stranden, i skoven og plantagen. Og som noget særligt har Henne Strand ét af de 10 spir i baghaven – nemlig Blåbjerg Klitplantage. Ruterne er tydeligt afmærket og har forskellige længder og sværhedsgrader.


Se mere her!
cykling-mtb

Book ophold

Hurtig og enkel bestilling af campingplads eller hytte

Vind 2.500.-