Her spiser man bedst på ferien – prestigefuld award til Henne Strand Resort

23. september 2024

Campinggæster, der har besøgt Brasserie HAV hos Henne Strand Resort, hvor de har nydt deres måltid, er begejstrede. Derfor har Henne Strand Resort modtaget en fornem anerkendelse fra ACSI i kategorien “Bedste campingpladsrestaurant i Danmark”.

 

“Vi er taknemmelige og stolte af denne anerkendelse. Det betyder meget for os, at vores gæster har valgt Brasserie HAV som det bedste spisested blandt campingpladsrestauranter. I det daglige gør vi os nemlig umage for at tilfredsstille alle, og for at kvaliteten af både maden og betjeningen er i top”, fortæller Tina og Peder Kristensen, som er stedets ejere.

 

Valgt af europæiske campister

ACSI er Europas førende campingpladsspecialist. En pålidelig campingpladsguide med næsten 60 år på bagen, fuld af information til campister.

 

Henne Strand Resorts spisested, Brasserie HAV er én ud af 5 vindere blandt ACSIs hele 10.000 campingpladser i Europa. Mange campister fra hele Europa har fra september 2023 til januar 2024 stemt i forskellige kategorier bl.a. på deres foretrukne campingpladsrestaurant. Dette gør ACSI Awards til en af de mest prestigefyldte priser i campingverdenen.

 

Rivende udvikling

Tingene står aldrig stille hos Henne Strand Resort. Seneste tiltag har omfattet et navneskift fra Henne Strand Camping & Resort til det mere enkle Henne Strand Resort, opførelse af 9 nye Natur-suites, ombygning af pladsens legefaciliteter og etablering af ”Bryggeri HAV”. Endvidere en udvidelse af Brasserie HAV’s sortiment med menuer til både morgen, frokost og aften.

 

”Vi glæder os over at servere lækre menuer til alle måltider for vores gæster i det opgraderede brasserie. Det bliver selvfølgelig i samme høje kvalitet, som vi altid har leveret. Det gælder for både de råvarer, vi anvender, de smage vores dygtige køkkenpersonale fremtryller og den betjening man møder i Brasserie HAV”, siger Tina Kristensen, som er primus motor, i samarbejde med vores køkkenchef, når det drejer sig om madoplevelser.

 

Resort for livsnydere

”Når vi skifter navn og udseende, skal man se det som en del af den udvikling, vi gennemgår for øjeblikket. Vi fremstår i dag som et moderne ferie-resort for livsnydere. Hos os kan gæsterne få spa og velvære i vores badeland med bassiner, pools og mange forskellige saunaer. Man kan motionere og holde sig i form. Desuden har vi åbnet for flere muligheder, så også gæsterne i selve byen Henne Strand kan bruge nogle af vores faciliteter. Det gælder ikke mindst for Brasserie HAV, der har udviklet sig til at være et spisested med måltider til både morgen, middag og aften og lidt ind imellem”, siger Peder Kristensen, der selv er livsnyder og altid klar med nye ideer til det gode liv.

 

Køkkenchef hos Brasserie HAV, Martin Reinholt Gundersen byder på lækre retter hele dagen

Køkkenchef hos Brasserie HAV, Martin Reinholt Gundersen byder på lækre retter hele dagen. Her vurderes en af retterne med Tina Kristensen, der sammen med Peder Kristensen ejer Henne Strand Resort.

Brasserie HAV – hyggeligt spisested med mad- og drikkevarer af højeste kvalitet

Brasserie HAV – hyggeligt spisested med mad- og drikkevarer af højeste kvalitet, og med fokus på råvarer fra lokalområde herunder egenudviklede øl og gin.

gavekort

Book ophold

Hurtig og simpel bestilling af campingplads, hytte eller campingvogn
Vind 2.500.-