Livsnyder i vandland med spa og velvære
Livsnyder i vandland med spa og velvære

Livsnyder i vandland med spa og velvære

Spa og wellness er naturligvis helt uundværlig for livsnyderen. Her lever Henne Strand Resort helt op til livsnyder-standarden med et velassorteret vandland og spa-område, som byder på nydelse og velvære.

SWIMMINGPOOL

Nyd den subtropiske varme – luften er 32 grader og vandet 30 grader. Tidligt om morgenen er bassinet forbeholdt voksne over 18 år. Dvs. at du i det tidsrum kan nyde roen og samværet med andre voksne. Vi kalder det ”Morgenspa for voksne”. Efter kl. 10 er der selvfølgelig plads til alle. For børn og barnlige sjæle har vi den store vandrutchebane, der kilder godt i maven. Til de mindste en mini-rutchebane og lavtvandsbassin.

Se mere her!

campingplads med moderniseret vandland

SAUNAER OG SANSELIGE BADE

Gør noget godt for dig selv. Tag dig god tid og prøv alle de skønne saunaer og bade. Her kan du opleve flere forskellige typer saunaer, der hver især gør noget godt for dig. Kroppen bliver afslappet og musklerne bliver afspændte. Blodcirkulationen øges og huden bliver renset og blødgjort.


Se mere her!

SAUNAER OG SANSELIGE BADE

SAUNAGUS

Saunagus er en aroma terapeutisk oplevelse. Det foregår ved, at en ”Gusmester” kommer æteriske olier på de glohede sten i saunaen og svinger duften af olierne rundt i saunaen med et håndklæde. Saunagus afholdes med jævne mellemrum.

Se mere her!

Saunagus

MASSAGE OG VELVÆREBEHANDLINGER

Forkæl krop og sind! Trænger du til selvforkælelse eller tumler du med skavanker og ømhed, så er massage- og wellness behandlinger er en effektiv måde at styrke krop og sind. Vi tilbyder forskellige massage- og wellnessbehandlinger. Professionelle behandlere står klar med wellness-, terapeutisk- og kropsmassage.

Se mere her!

wellness hos Henne Strand Camping & Resort

Book ophold

Hurtig og enkel bestilling af campingplads eller hytte

Vind 2.500.-