Børnevenlig campingplads med masser af familieaktiviteter

Kombinér familieaktiviteter med afslapning, fordybelse og dejlige oplevelser! Oplev samtidigt den charmerende Henne Strand by med en af Europas bedste sandstrande
boernevenlig-vandland

Oplevelser for hele familien

Henne Strand Camping & Resort er en børnevenlig campingplads med sjove familieaktiviteter og oplevelser! Pladsen og de skønne omgivelser inviterer til en dejlig familieferie, hvor aktiviteter, oplevelser og hyggelige stunder dagligt byder sig til. Vi er ikke nogen stor plads og her er ikke langt til noget. Børnene kan frit løbe rundt, alt imens de får en masse nye venner og legekammerater.

 

Hos Henne Strand Camping& Resort mener vi selv at vi kan tilbyde en af Danmarks mest hyggeligste campingpladser med et hav af aktiviteter for hele familien: indendørs vandland, Villa Krea, Villa Play, Maxi Golf, legeplads, aktivitetsprogram, morgenløb, fitness og holdtræning.

 

Kom og oplev pladsen med sjove familieaktiviteter og oplevelser ved Vesterhavet!

FERIEBY MED SYDLANDSK STEMNING

Lad bilen stå, for der er ikke langt til noget. Henne Strand er en hyggelig ferieby og her er en god atmosfære.

 

Fristelsen er stor med et utal af shopping muligheder. Her findes et væld af spisesteder, der favner alt fra familierestauranter til det hyggelige caféliv. 

 

Det er derfor helt op til jer, om i selv vil forberede maden på grillen eller om i vil have en middag på en af byens hyggelige restauranter.

AKTIVITETSPAKKEN

Som gæst på Henne Strand camping & Resort har du mulighed for at købe Aktivitetspakken. Det gør det gratis at benytte en lang række faciliteter, som ellers koster et beløb


Med aktivitetspakken får du gratis adgang til:

• Vandlandet

• Maxi Golf

• Villa Krea

• Gym Studio

• Fitness

• Spinning 

 

Se efter aktivitetssymbolet.

Læs mere om alle vores aktiviteter her

Villa Krea2.jpg

Villa Krea

KREATIV LEG FOR STORE OG SMÅ

 

Villa Krea er stedet for børn og voksne der har lyst til at lave noget kreativt. Kom og hyg dig - brug hænderne og prøv kræfter med noget du måske ikke har oplevet før.

 

Aktiviteterne, som varierer er f.eks. – bolchekogning – fremstilling af smykker – billedkunst – T-shirt maling – modellering og meget andet.

 

Book ophold

Hurtig og simpel bestilling af campingplads, hytte eller campingvogn
Vind 2.500.-